Shpik metodën për të bërë çaj të fortë, i kërkon NASA-s rrogë prej 500.000 $

0

Një mekanik i quajtur Ryan Matt ka krijuar një metodë për të bërë çaj dhe për të përfituar shije më të fortë se metoda normale e bërjes së çajit. Ai përdor një mjet pune dhe një gotë me ujë të nxehtë ndërkohë që e përzien atë më qesen e çajit.

27 – vjeçari njoftoi NASA-n për shpikjen e tij duke i kërkuar një pozicion si inxhinier dhe një pagë prej 500.000 $.

Mr Matt, 27, said:  'I made it because I had some down time and have always wanted to be able to brew tea without having the time to dunk the tea bag myself'

Shija e çajit është tepër e fortë dhe këtë e kanë quajtur si një shpikje të zgjuar.

Matt thotë se e ka shpikur këtë metodë për të bërë çaj pasi çdo mëngjes ai nuk kishtë kohë ta përgatiste atë vetë dhe gjeti këtë mundësi për të bërë çaj të shpejtë dhe të fortë.

Nëpërmjet kësaj shpikje ai thotë se çdo mëngjes ai bën çaj tepër të shijshëm dhe këtë e ka parë si një shpikje teknologjike duke pretenduar se këtë çaj mund ta “dërgojnë” dhe në hapësirë nëpërmjet NASA-s.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here