Shpiket aplikacioni për smartphone që teston diabetin

0

Shkencëtaret britanikë kanë krijuar një aplikacion të ri për smartphone që mund të ndihmojë në matjen dhe monitorimin e nivelit të glukozës në gjak.

Ky aplikacion do të transformojë jetën e miliona njerëzve me diabet dhe është quajtur Epic Health.

Aplikacioni i përshtatshëm për diabetikët që vuajnë nga diabeti i tipi 1 dhe 2 punon duke vendosur gishtin mbi lenten e kamerës së një smartphone duke fiksuar imazhe rreth shkallës së zemrës, temperaturës dhe presionit të gjakut nëpërmjet frymëmarrjes.

Ky aplikacion mund të parandalojë diabetin gjersa jeni në kohë pa qenë nevoja për të përdorur teste joinvazive.

Përveç kësaj aplikacioni monitoron nivelin e glukozës në gjak dhe pritshmëritë nga ky aplikacion janë të mëdha.

Aplikacioni mund të shkarkohet falas deri në fund të vitit.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here