Shtatori rikthen trafikun e rënduar në Tiranë

0

 

Kryeqyteti është përfshirë sërish nga trafiku.

Veçanërisht në orët e pikut trafiku në rrugët kryesore dhe veccanërisht në qendër është shumë i rënduar.

Pavarësisht masave të policisë bllokimi është i pashmangshëm.

Fluksi në kryeqytet është shumë i madh, duke bërë që makinat të qendrojnë të bllokuara për minuta me rradhë.

Sot në mesditë qendra e Tiranës u përfshi nga kaosi dhe bllokimi, duke shkaktuar zhurmë dhe rrëmujë për qytetarët.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here