Si do ta presë Jaman lajmin që Seher tashmë është larguar së bashku me Jusufin, nesër në Amaneti

0
136

Ali dhe Ferat arrijnë të nxjerrin Seherin nga vila.

Kjo e fundit menjëherë shkon dhe merr Jusufin nga shtëpia e fëmijës.

Ku do të strehohen tashmë ata?

Si do ta presë Jaman lajmin që Seher tashmë është larguar së bashku me Jusufin?

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here