Si do ta presë Jaman lajmin që tashmë kujdestarinë e Jusufit e ka Seher, nesër në Amaneti

0
97

Si do ta presë Jaman lajmin që tashmë kujdestarinë e Jusufit e ka Seher?

Kjo e fundit bën valixhen gati dhe largohet nga vila.

Por Jaman e rikthen atë me forcë në shtëpi dhe e kyç në dhomë.

Çfarë po planifikon Begum?

A do të mundet Ali të zbulojë që Seher po mbahet me forcë në vilë?

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here