Si do të përfundojë seriali “Bija Ime”? Ja çfarë do të ndodhë në pjesën finale

0
1

Ojku u lehtësua që paratë që gjeti në park ishin të Omerit dhe se babai i tij do t’ia dorëzonte pronarit. Demir tha që do t’ia dorëzonte paratë Omerit kur të linte me Cemal dhe Ugur në mëngjes. Ai i fut paratë në xhep dhe u nis. Ndërkohë, Candan hyn në dhomën e tregimit. Kur ai pyet për paratë, Ojky thote “Si e bëra këtë”?, nga turpi fut koken nen jorgan. Candan përpiqet ta ngushëllojë. Ajo I thote se femijet mund të bëjnë gabime, «Shiko kaloi. Babai do të korrigjojë gabimin.

Ai do t’i dorëzojë paratë. Mos u shqetëso. Mos bëni asgjë të tillë përsëri. “, I thote ajo. Ojku I thote se nuk do ta bëje kurrë më nje gje te tille. Ndërkohë, Demir vjen ne kopshtin e çajit dhe pyet per Omerin. Ai ulet në tryezë duke pritur Omerin dhe duke pirë çaj. Në të njëjtën kohë, dy persona të ulur në njërën nga tryezat e tjera vunë re zarfin në xhepin e Demirit. Ata flasin për ato që Omeri i tha për paratë e humbura.. Ojky nuk e ha mëngjesin e përgatitur si duhet nga Candan. Ajo e ka mendjen te babai.

vijon…

Frekuenca.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here