Sonte në “Çukur”/ Çeto bashkë me njerëzit e tij vijnë në Çukur

0
5

Çeto bashkë me njerëzit e tij vijnë në Çukur.

Por përsëri ai do të ndeshet me një surprizë të pakëndshme të përgatitur
nga Salih.

A do të mundet Aliço të gjejë kombinimin e duhur për të hapur valixhen?

Si po shkon marrëdhënia mes Xhumal dhe Jëlldëz?

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here