Sonte në “ÇUKUR”/ Një fatkeqësi do të trondisë përsëri familjen Koçovali

0
7

Çeto dhe Mahsun kthehen në shtëpi dhe gjejnë një tjetër surprizë të pakëndshme, njerëzit e tyrë më të besuar janë vrarë.

Të gjithë pas gjithë atyre fatkeqësive më në fund arrijnë të bashkohen në shtëpinë e Idriz.

Xhumali ka diçka të fundit për të bërë…

Një fatkeqësi do të trondisë përsëri familjen Koçovali?

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here