Sonte në “Ertugrul”/ Sirma ka filluar të mashtrojë Hasfan, Bejbolat bej përballet me Dragosin

0
8

Cila do të jetë lëvizja e rradhes e Dragosit?

Bejbolat bej përballet me Dragosin pa e ditur kush është ai në të vërtetë.

A do të heqë dorë ai nga hakmarrja për vdekjen e babait të tij?

A do të mësojë Ertugruli se kush është Dragosi nga vizita e tij në kala?

Sirma ka filluar të mashtrojë Hasfan dhe t’i bëjë keq asaj…

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here