Sot në “RRAHJE ZEMRE”/ Eylyl përfundon në burg, Ali Aasf sheh ngjarje tronditëse nga kamerat

0
0

Eylyl shoqërohet për në burg, pasi akuzohet si fajtore për vrasjen e Ali Aasf. Gjatë shoqërimit për në burg ndodh një aksident, pasi shoferi i makinës së policisë pëson një atak zemre.

Eylyl është ajo që bën çmos për të dhënë ndihmën e parë me mjetet rrethanore dhe për këtë arsye detyrohen t’i lirojnë prangat.

A do të mundet ajo të shpëtojë të plagosurin?

Ali Asaf është gjallë.  Ai zgjohet duke kërkuar Ejlylin, por e gjen veten të mbyllur në një dhomë të panjohur dhe të lidhur me zinxhir. Aliu ndërkohë i dëshpëruar sheh gjithë ngjarjen se çfarë po ndodh me Eylyl dhe vihet në mendime se si do të arrijë ta shpëtojë atë…

Sulltan ka vënë kamera në dhomën ku ka mbyllur Ali Asafin dhe flet me të nëpërmjet kameras.

Ejlyl lirohet nga burgu. Çfarë do të dijë ajo nga Sulejmani?

Xhengiz ndjek çështjen e Ejlylit dhe i tregon çdo gjë Sulltanit. Ali Asaf është i shqetësuar për Ejlylin.

©Frekuenca.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here