Stërvitja ‘Defender Europe 2021’, ambasadorja Yuri Kim: Roli i Shqipërisë, i rëndësishëm, hap i madh përpara

0
8

Ambasadorja e SHBA-ve, Yuri Kim ka vlerësuar rolin e Shqipërisë dhe të ushtrisë shqiptare në stërvitjen e Defender Europe 2021.

Përmes një mesazhi në Twitter, Kim theksoi se kjo shënon një hap të madh përpara për Shqipërinë.

“DefenderEurope2021.Stërvitje historike. Roli i Shqipërisë do të jetë i rëndësishëm me integrimin gjithëpërfshirës të ushtrisë shqiptare në stërvitje. Kjo shënon një hap të madh përpara për Shqipërinë dhe demonstron besimin që planifikuesit e stërvitjes kanë vendosur në ushtrinë e saj.”, shkruan ambasadorja e SHBA-ve, Yuri Kim.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here