Stop stresit, shpiket ora që e mban nën kontroll

0

 

health, heath and lifestyle, wrist band, wrist band in hand, exercise and wrist band, wrist band measuring heart band, indian express, indian express news

Një studim i ri ka krijuar një orë e cila krijon dridhje si të zemrës, kur ju jeni në gjëndje stresi.

Ora ndryshon sipas gjëndjes që shfaqni. Kur ju jeni të mërzitur dhe të stresuar ajo krijon dridhje të cilat ju vënë në dijeni për ndryshimin e frymëmarrjes dhe rrahjeve të zemrës.

Studiuesit nga Universiteti i Londrës në Mbretërinë e Bashkuar vlerësuan efektet qetësuese të pajisjes së quajtur Doppel.

Kjo orë vlerëson zgjimin tuaj fiziologjik të cilat raportojnë gjëndjen e ankthit.

Në situatat stresuese, ora krijon frekuenca të ngadalta që tregojnë shkallën e ritmit të zemrës.

Ora krijon efekte qetësuese në aspektin fiziologjik dhe psikologjik.

Studimi mbi këtë shpikje u botua në revistën shkencore Scientific Reports.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here