Studentët nuk duan të vaksinohen/ Nis fushata në çdo universitet për të nxitur imunizimin

0

Të hënën nis mësimi në universitete dhe ende nuk është e qartë se si do të veprohet për shkak se ka një numër shumë të madh studentësh që nuk pranojnë të vaksinohen kundër covid.

Në universitete ka nisur një fushatë ndërgjegjësimi por edhe studentët por edhe pedagogët janë të paqartë./tch

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here