Suedi/ Zbulohet një makinë me bombë

0

 

Suedi, gjatë kontrollit në trafik zbulohet një makinë me bombë

Në jug të Suedisë, në qytetin Skone gjatë një kontrolli në trafik është zbuluar dhe sekuestruar një makinë në të cilën u gjet i montuar një mjet shpërthyes.

Policët në Skone konfirmuan se makina u kap në zonën midis Malmos dhe Lundit.

Katarina Wolffram, zëdhënëse e Zyrës së Transportit të Suedisë, tha se autostrada E6 është e mbyllur për trafik dhe se policët kanë dalë në terren.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here