Surpriza e pakëndëshme/ Unaza 3000 dollarëshe e fejesës përfundon në lum (VIDEO)

0

Çifti ishte në fillim të një jete të re së bashku. Burri kishte vendosur t’i propozonte të dashurës së tij në një vend special, në një urë.

Por një surprizë e pakëndëshme aq edhe zbavitëse ndodhi kur ai u gjunjëzua për t’i propozuar gruas së jetës. Unaza 3.000 dollarëshe rrëshkiti nga kutia ku ishte vendosur duke përfunduar në urë e pastaj në lum.

Miqtë e tyre u hodhën në lum dhe u përpoqën ta gjenin unazën por përpjekjet rezultuan pa sukses. Megjithatë, edhe pse pa unazë, çifti është shumë i lumtur për fejesën dhe propozimi do të mbetet gjatë në kujtesën e tyre.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here