Të dielën në “Ironia e Fatit”/ “Zejnep njeh nënën e Kadirit”

0
4

Meltem vdes pasi Adem e plagos. Kadir i tregon shet se ka dhe një të inltruar të
dytë në polici dhe i propozon atij një plan të ri.
Kadir ngushëllon Ademin teksa e shikon të mërzitur për vdekjen e Meltemit. Kerem
qëndron në spital në pritje të lajmeve për Meralin. Xhemre mendon se Kerem ka
ende ndjenja për Meralin.
Veli merr një video kërcënuese nga Xhansiz për faktin që nuk i ka paguar paratë.
Adem e quan Veliun po aq fajtor për vdekjen e Pënarit sa dhe Kadiri. Kjo gjë e nxeh
Veliun.

Jakup shkon në spital i shqetësuar realisht për Meralin. Zejnep nuk i tregon Kadirit
se është takuar me Veliun dhe ka lënë me të një takim të dytë.
Selim ka të njëjtën video kërcënuese si Veli. Veli vendos të vjedhë paratë e
nevojshme për të paguar borxhin, por Selim nuk pranon të bashkëpunojë me të.
Dikush hap zjarr kundrejt makinës ku ndodhen Kadir dhe Zejnep. Kadir mendon se
Veli nuk fshihet pas kësaj ngjarjeje. She i tregon Kadirit se Veli po kërcënohet me
vrasje nëse nuk paguan borxhin.
Meral del nga spitali dhe i rrëfen Kadirit se ka qenë në vendngjarje për t’u takuar
me Jakupin. Kadir e përzë nga shtëpi. Kadir e kupton se nëna e Keremit po i fsheh
diçka për momentin e rrëmbimit.

Jakupt bashkëpunon me Veliun për vjedhjen e Gjeorgjianit. Adem përpiqet të
mësojë se sa shumë di Kerem rreth informatorit të dytë në polici.
Demir dhe Belma vërtetojnë se nëna e Xhemresë nuk ka vdekur gjatë lindjes dhe
planikojnë ta përdorin këtë fakt. Xhemre ndjen mungesën e të ëmës.
Veli merr këshilla dashurie nga nëna e Kadirit për mënyrën se si mund t’a bëjë
Zejnepin të bjerë në dashuri me të. Ai vendos të lërë Zejnepin të besojë se ajo mund t’a ndryshojë duke e bërë një njeri më të mirë.
Kadir bëhet xheloz për Ajlinën kur mëson se një shok i klasës i ka dhuruar lule.
Meral merr një telefonatë nga Veli i cili i kërkon t’i jap informacione të brendshme.
Jakup dhe Xhemil blejnë armë nga Birol. Birol informon Kadirin për shitjen e
armëve.

Asije shkon në kompaninë e Selimit dhe mëson se Zejnep punon për të. Ajo kujton
se emri i femrës që do Veli është Zejnep. Selim i tregon Asijes se Veli po kërcënohet
nga Xhansiz dhe kjo gjë e tremb dhe Asijen.
Kadir viziton varrin e bashkëshortes dhe vajzës së tij dhe varros unazën e martesës.
Adem viziton varret e familjes së Veliut. Ai ka qenë i dashuruar me motrën e Veliut.
Kadir e shikon në varreza dhe e kupton se ai është i inltruari i dytë i Veliut.

Zejnep lejon Veliun të takohet me Ajlinën. Veli i tregon se edhe babai i Kadirit është
gjallë. Ai po ashtu mendon se Kadir ka vdekur. Veli i thotë Zejnepit se e vetmja
mënyrë që Kadir të bashkohet me prindërit e tij është nëse ajo lidhet me të. Ajlin
gëzohet nga takimi me Veliun.
Kadir i bën Zejnepit një dhuratë për ditën e të dashuruarve. Meral tenton të puth
Keremin dhe Xhemre i shikon. Kadir vrapon pas Xhemresë dhe e puth atë. Selim i
kërkon Demirit t’i ngrejë një kurth Keremit për t’a rikthyer atë në burg.
Asije shkon në zyrën e Selimit veçanërisht për t’u takuar me Zejnepin. Ajo i tregon
se e njeh Velin prej 7 vitesh. Zejnep e kupton se ajo është nëna e Kadirit. Veli
ndërpret bisedën e tyre dhe e kërcënon Zejnepin se do ta vrasë Asijen nëse i tregon
diçka Kadirit.
Kadir ndjek pas Jakupin dhe e shikon atë sëbashku me Jakupin duke vjedhur
Gjeorgjianin. Ata arratisen sëbashku me paratë. Kadir ndjek pas Ademin. Ai kupton
se Adem ka ndjekur gjatë gjithë kohës Zejnepin. Adem i drejton armën në kokë
Kadirit. /@gazetapaloma

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here