The Guardian: Ushtarët rusë djegin trupat e shokëve të vdekur

0

Ushtria ruse dyshohet se hodhi trupat e shokëve të ushtarëve të vdekur në një landfill në Khersoni dhe i vunë flakën.

Dyshohet se ushtria ruse e ka bërë këtë vazhdimisht këtë gjë gjatë verës, kur forcat pushtuese në rajon, raporton “The Guardian”.

Banorët i zonës i thanë gazetës britanike se panë kamionë të hapur rusë të mbërrinin në vendngjarje që mbanin thasë të zinj të cilët më pas iu vunë flakën, duke mbushur ajrin me “një re të madhe tymi dhe një erë të tmerrshme mishi të djegur”.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here