Tik Tok lë pas Youtube/ Përdoruesit kalojnë më shumë kohë në aplikacion

0

Përdoruesit e aplikacioneve në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA po shpenzojnë më shumë kohë në TikTok sesa në YouTube, sipas një studimi.

Të dhënat nga firma e monitorimit të aplikacioneve “App Annie” tregojnë se koha përdoruesit shpenzojnë më shumë kohë në TikTok, duke treguar nivele të larta angazhimi.

Aplikacioni “Annie” e karakterizoi Tik Tok si një nga aplikacionet më sociale.

Sidoqoftë, YouTube mban vendin e parë për shikimet, pasi ka më shumë përdorues në përgjithësi.

Gjiganti i videove në pronësi të Google ka rreth dy miliardë përdorues mujorë, ndërsa figurat më të fundit publike të TikTok sugjeruan se kishte rreth 700 milionë në mesin e vitit 2020.

App Annie specializohet në analizën e tregut të aplikacioneve.

Treguesi “koha e kaluar” në raportin e tij llogarit vetëm për telefonat Android , por gjithashtu nuk përfshin Kinën, ku TikTok , i njohur në vend si Douyin, është një aplikacion kryesor./ CNA.al

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here