Tiranë/ Shkëputet energjia për 2 ditë, OSHEE përcakton zonat

0
4

OSHEE përmes një njoftimi për mediat ka bërë me dije se për shkak të punimeve që do të kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 3-4 korrik do të stakohet energjia në disa zona të Tiranës.

Në njoftimin e OSHEE saktësohen oraret kur do të bëhet stakimi i energjisë dhe zonat.

Njoftim për abonentët Tiranë:

Për shkak të punimeve që do të kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 3-4 korrik do të stakohet energjia në disa zona

3 korrik/09:00-16:00

rruga “Riza Cuko”, rruga “Myslym Keta”, rruga “Xhafer Zelka”,

12:00-15:00/rruga “Tasim Shehu”

09:00-15:00/rruga “Thoma Koxhaj”, rruga “Kole Koci” dhe rruga “3 Dëshmorët” në Yzberisht, rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Bardhyl”, rruga “Nasi Pavlo”, rruga “Jan Kukuzeli”,

09.00-11.00/rruga “Sulejman Delvina”, rruga “Gjin Bue Shpata”

4 korrik/09:00-15:00

rruga “Teodor Keko”, zona e Astirit, rruga “Arkitekt Sinani”

09:00-16:00/rruga “Mati Logoreci”, rruga “Gjergj Legisi”,

01:00-03:00/ rruga “Thanas Ziko”, rruga “Dervish Hekali” , rruga “4 Dëshmorët

03:00-05:00/ rruga “Qazim Vathi”, rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Sitki Çiço”,

05:00-06:00/ rruga “Ali Baushi”

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here