U la jashtë qeverisë dhe posteve në Kuvend, por Rama i beson Tahirit partinë

0

Në mbledhjen e Grupit Parlamentar te  PS,  u caktuan emrat e kryetarëve dhe nënkryetarëve për Komisionet Parlamentare, nga të cilat kjo forcë politike do të kryesojë 5 komisione nga 8 që janë në total. Ndërsa PD do të drejtojë dy komisione, dhe LSI do ketë kryesinë e një komisioni.

Por ajo që u vu re në emrat e propozuar nga PS, është faktik se Rama u ka dhënë zë për kryesinë e komisioneve emrave të mëposhtëm ku ndër to nuk është emri i Tahirti.

Kryetarët e komisioneve

Ulsi Manja-kryetar i Komisionit të Ligjeve

Mimi Kodheli-Kryetare te Komisioni i Jashtëm

Erion Braçe-Kryetar i Komisionit të Ekonomisë

Ermonela Felaj-Kryetare e komisionit të Sigurisë

Eduard Shalsi-Kryetar i Komisionit të Veprimtarisë Prodhuese

Por gjatë fjalës së tij Rama ka thënë se Tahiri do të jetë koordinator i platformës bashkëqeverisëse.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here