Uragani Irma, meteorologu i ‘çmendur’ del nga makina të masë shpejtësinë e erës

0

‘Uragani Irma’ tashmë ka gjunjëzuar Florida.

E të shumta janë videot e transmetuara në media ku jo vetëm shihen shkatërrimet katastrofike,por virale bëhen edhe momente kur njerëzit provojnë të na njohin me atë çka po ndodh.

Dhe një fenomeni të tillë nuk mund t’i shpëtojë meteorologu Simone Brewer, i cili siç duket nga video në përpjekje për të na treguar fuqinë e uraganit merret nga era e fuqishme.

I vendosur meteorologu përpiqet të regjistrojë fuqinë e erës dhe ‘ta ndalojë’, por stuhia është kaq e fuqishme.

Video e meteorologut tashmë është bërë virale.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here