Vazhdon aksioni për shuarjen e zjarrit pyjor në Marmaris të Türkiye-s

0

Vazhdon intervenimi nga ajri dhe toka ndaj zjarrit që shpërtheu në zonë pyjore në rrethin Marmaris të qytetit Muğla të Türkiye-s (Turqi).

Ende vazhdon zjarri që shpërtheu më 21 qershor në zonë pyjore në Bördübet.

Punonjësit e pyllit dhe ekipet zjarrfikëse gjatë gjithë natës intervenuan ndaj zjarrit.

Ndërkaq, në orët e para të mëngjesit filloi edhe intervenimi nga ajri.

Ekipet punojnë intensivisht për të shtuar zjarrin.

Ministri turk i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Vahit Kirişci, si dhe ministri i Brendshëm, Süleyman Soylu, ndjekin punimet nga qendra e krizës./AA

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here