VIDEO / Gylenizmi përmes fjalëve të tij

0

Ky lajm ka për qëllim të hedh dritë mbi një kult misterioz, i udhëhequr nga një njeri i quajtur Fetullah Gylen. Anëtarët e kultit të tij i kushtuan dekada nga jeta e tyre shërbimit të Gylenit para se ai të përmbyste synimin e tij final: dominimin e botës me çdo çmim.

Gyleni nuk do të ndalet para asgjëje për të realizuar synimet e tij dhe do të përdorë të gjitha format e terrorizmit për ti arritur ato. Ai u përpoq të uzurpojë pushtetin në Turqi, kështu që vendi ynë mund të jetë tjetri në rradhë.

Të gjitha prononcimet e bëra në këtë material janë të drejtpërdrejta nga vetë lideri i kultit, Gyleni, ose nga ish anëtarë të kultit të tij. Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme:

FREKUENCA.NET

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here