Vogëlushja kosovare u shërohet në Turqi/ Bën falenderimin special

0
4

Vogëlushja kosovare Hira Ferati, e cila u shërua në Turqi sot së bashku me nënën e saj Marigona Bekteshi Feratin vizitoi për të falënderuar ambasadorin turk Çagri Sakar

Hira Ferati në Qershot të vitit të kaluar është trajtuar pa asnjë shpenzim në Turqi pasi iu dogj 50% e trupit të saj.

Ajo pas 16 operacioneve arriti të ketë një shëndet të mirë

Sot së bashku më nënën e saj ka vitzituar ambasodorin turk Çagri Sakar, për të falënderua përkrahjen e tij.

Ambasada turke në Kosovë  po ashtu ka shprehur mirënjohje për ministrinë e shëndetësisë, mjekët dhe të gjithë personelin shëndetësor. /Gazeta e Re/

     

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here