Vrau pamëshirshëm gruan 20 vjeçe, i burgosuri rrëfen detaje nga jetesa në burg e pilotit: Është i qetë dhe shumë i ndjeshëm

0

Babis Anagnostopoulos ndodhet pas hekurave të burgut të Kordyallos. Mirëpo gjatë qëndrimit atje ai po tregon një profil krejt tjetër nga ajo e vrasjes brutale të së shoqes 20-vjeçare.
“Në burg jemi parnterë, punojmë bashkë. Ai nuk më ka rrëfyer asnjëherë rastin, as ne nuk e pyesim, sepse në burg ka një atmosferë të veçantë”, tha i burgosuri. Më tej ai shtoi:

Është miqësor me të gjithë, nuk grindet, hyn në rast se disa të burgosur keqkuptohen për t’i ndarë, por me dialog. “Ky është personazhi i tij, kështu e kam portretizuar dhe kështu është ai”.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here