Washington post: Dronët e Turqisë i turpërojnë përkrahësit e puçistit Hafter në Libi

0
5

Pas suksesit operacionit ajror ushtarak të Turqisë në Libi kundër puçistit Hafter, dronët e Tuqisë marrin lavdata në mediat botërore.

Ndërsa suksesi i IHA-së dhe SİHA-së turke në Libi morri lavdatanë shtypin botëror, një raport i shquar nga media amerikane u përfshi në Washington Post pas operacionit për të rikthyer rëndësinë strategjike të bazës ushtarake të Vatikanit në jug të kryeqytetit Tripoli.

Para 5 muajve mjetet e dërguara nga Rusia dhe Emiratet e Bashkuara në Libi janë shkatëruar nga mjetet ajrore Turke ku me shpejtësi të madhe u tërhoqën.

Washington Post në shkrimin e botuar ka shkruajtur se “Dronët e Turqisë i turpërojnë përkrahësit e puçistit Hafter në Libi”/Gazetaere

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here