Xhanan futet në telashe për shkak të Jusufit, sot në “Amaneti”

0

Xhanan futet në telashe për shkak të një detyre të Jusufit. Vogëlushi bën video me celularin e Seherit të gjithë pjesëtarëve të familjes së tij. Ai regjistron Xhananin teksa ajo bisedon në telefon. Xhanan vrapon pas Jusufit për t’i marrë telefonin por Jaman e ndalon. Ai merr telefonin për të parë regjistrimin, por a do ta shohë Jaman pjesën e Xhananit? Dujgu dhe Ali duhet të shtirën si çift për një operacion të rëndësishëm.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here