Xhanan rrëzohet nga shkallët, Seher dhe Jaman shokohen, nesër në “Amaneti”

0

Xhanan bën çdo gjë për të fituar vëmendjen e Jamanit. Ajo shtiret sikur rrëzohet nga shkallët dhe të gjithë përqëndrohen tek ajo. Jaman nis të dyshojë edhe më shumë tek Seher kur sheh Fikretin para portës së shtëpisë. Dujgu dhe Ali detyrohen të flenë në një shtrat. Seher ndërkohë është e lumtur për surprizën dhe shpreson që Jaman të mos zbulojë asgjë.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here