Xhemre mëson një lajm të tmerrshëm për Serkanin, këtë javë në “Lule të vetmuara”

0
204

Meral është në rrezik për t’iu zbuluar e vërteta. Ajo mendon se nuk ka shpëtim por Zehra gjen zgjidhje.

Ejlyl përballet rastësisht me një vajzë që po kalon të njëjtin tmerr që ajo kaloi me Kemalin. Ejlyl i del në mbrojtje kësaj vajze e cila ngacmohet seksualisht nga njerku.

Sadriut i vjedhin një shumë të madhe parash. Maxhide akuzon Kaderin duke qenë se ajo është e vetmja e panjohur që ka hyrë në shtëpi. Kader dyshon se paratë mund t’i ketë vjedhur Merali dhe denoncon në polici. Serkan diagnostikohet me kancer.

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here