Zbulohet metoda se si mund të kuptojmë që hotelet me 5 yje nuk janë siç duken

0

 Chinese testing team Lanmei Test did an investigation into the cleanliness at top hotels in Beijing

Nëse ju ka rënë rasti të flini në hotele të shtrenjta, por jeni habitur për shkak të papastërtisë, tashmë edhe kjo gjë e ka një zgjidhje.

Disa hetues nga hotelet e Pekinit kanë realizuar një projekt për krijimin e një vule prej drite fluoreshente e cila është e padukshme nga drita normale.

Kjo dritë jep rezultatin e pastërtisë duke filluar me kontrollin e shtratit, tualetit, vaskës, jastëkut edhe jorganit.

 Kjo pullë që vërehet nga drita fluoreshente mund të fshihet vetëm kur pastrohet dhoma.

 The team stamped sheets, quilt covers, pillows, bathtubs, toilets and glasses with a fluorescent stamp that is invisible under normal lighting

Kjo metodë do të ndihmojë stafin e hoteleve luksoze që kujdesin ndaj klientëve ta kenë më me kujdes për të arritur rezultate të kënaqshme të punës së tyre.

Sigurimi i standarteve të larta të higjienës dhe pastërtisë është tepër e rëndësishme për shkak se standarti i pastrimit është në përputhje me rregulloret e qeverisë.

 According to the report, the bathrooms in all five hotels didn’t pass the test either

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here