Zehra kërcënon Meralin, e vërteta mund të dalë në shesh, nesër në “Lule të vetmuara”

0
212

Xhemre i kërkon para borxh Meralit por nuk i tregon për sëmundjen e Serkanit. Gynej argëtohet me shokët ndërsa Songyl duhet të durojë Zehrën. Gynej shkon i dehur në shtëpi dhe mes tij dhe Songylit nisin sherret. Zehra mëson se është konfirmuar që Meral është mbesa e Sadriut dhe ndryshon strategji. Meral pyet Ejlylin nëse Xhemresë i ka ndodhur diçka dhe i tregon që ajo i kërkoi para borxh. Ejlyl dhe Byshra bëhen padashur pjesë e një sherri familjar dhe futen në rrezik. Zehra kërcënon Meralin se do të tregojë të gjithë të vërtetën. Çfarë do i kërkojë ajo Meralit në këmbim të fshehjes së të vërtetës?

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here