Zija e përjeton keq gjendjen e Jamanit, nesër në “Amaneti”

0

Seher vuan në heshtje që Jaman është drejt vdekjes dhe ajo s’mund ta shpëtojë. Jaman ndërkohë është i palëkunduar nga vendimi i tij. Xhanan nga ana tjetër vazhdon planin e saj djallëzor duke mos patur mëshirë për djalin e saj. Zija mëson se Jaman është në gjendje të rënduar dhe e përjeton shumë keq.

 

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here