Fjolla Morina ka bërë disa deklarata të forta për ish-partnerin e saj  Fisnik Sylën, ku e ka akuzuar se arma për të cilën ajo u arrestua ishte e tija dhe se ai i kishte kërcënuar me jetë vajzën e saj.

 

Fjolla Morina ka bërë disa deklarata të forta për ish-partnerin e saj  Fisnik Sylën, ku e ka akuzuar se arma për të cilën ajo u arrestua ishte e tija dhe se ai i kishte kërcënuar me jetë vajzën e saj.

 

“O njerëz dëgjoni, s’kam ça me fol për atë njeri. Një njeri që e shan nënën e vetë, vëllain e vetë, ul familjen e vetë, për mua nuk është njeri. S’ja vlen me fol. Me një njeri psikopat, drogaxhi, nuk fol dhe nuk merrem me të. S’ja vlen të flas për të dhe mos bëni më pyetje.”, tha Syla.