Bota dhe rajoni

“Nuk e marrim presidencën për të treguar dominim”, Bujar Osmani flet për kandidimin në Maqedoninë e Veriut: Punojmë për një shtet të përbashkët

Në Maqedoninë e Veriut kanë filluar përgatitjet për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare qe zhvillohen në fund të prillit dhe fillim të ...

Kryediplomati palestinez: Qeveria e re e Palestinës duhet të marrë “përgjegjësinë e plotë” në Bregun Perëndimor dhe Gaza

Ministri palestinez i Punëve të Jashtme, Riyad al-Maliki, ka deklaruar se qeveria e re në Palestinë duhet të marrë “përgjegjësinë...

Kryeministri britanik: Armëpushimi i mundshëm i Gazës nuk duhet të rrëzohet

Kryeministri britanik, Rishi Sunak, ka treguar mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar për përpjekjet e SHBA-së për të arritur një ar...

Austri, vitin e kaluar 15.115 urdhra ndalimi për shkak të dhunës ndaj grave

Theksohet se në vitin 2020 janë lëshuar 11.652 urdhra ndalimi në vend për shkak të dhunës ndaj grave dhe se ky numër është rritur ...