Rezultatet e zgjedhjeve të 14 majit po çojnë sërish miliona në kutinë e votimit.

Në raundin e parë, kandidatët për president nuk morën votat e mjaftueshme.

Sipas rezultateve të shpallura nga Këshilli i Lartë i Zgjedhjeve, presidenti Recep Tayyip Erdoğan ka arritur në 49,52 për qind të votave dhe kreu i CHP Kemal Kiliçdaroglu ka arritur në 44,88 për qind të votave.

Presidenti Erdoğan, kreu i AK Partisë, e cila vazhdon punën pa ngadalësuar, vazhdon rrugën me hapa të vendosur.

Nga ana tjetër , AK Partia bën një betejë të madhe me këngët dhe reklamat elektorale.

Duke postuar këngën e re elektorale para zgjedhjeve, AK Partia ka treguar edhe një herë mbështetjen e saj për presidentin Erdogan.

Kënga, e cila preku miliona, qarkulloi në llogaritë zyrtare dhe tërhoqi vëmendje të madhe në një kohë të shkurtër.

Videoja, e cila u bë virale shfaqte entuziazmin në mitingje, nga të rinjtë tek të moshuarit, nga fermerët te shitësit.