Ilir Peci, kryetari i sapo zgjedhur i Komunës së Zveçanit është futur brenda godinës së komunës, ndonëse në hyrje të saj prej orësh qytetarët e komunitetit serb po protestojnë për të mos e lejuar të futet brenda.

 

Kryetari i ri është shprehur se është dita e parë e punës së tij dhe është duke e ushtruar funksionin e tij si kryetar në këtë komunë.

 

Ndërkohë, qytetarët serbë vazhdojnë të grumbullohen duke kundërshtuar praninë e tij në komunë.

 

Kryetari i ri i komunës së Zveçanit, Ilir Peci, është betuar dje në shkollën “Isa Boletini”, nga ku premtoi barazi për të gjithë komunitetin e kësaj komune.