Recep Taip Erdogan ka arritur fitore edhe në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale në Turqi, kështu duke u rizgjedhur edhe për 5 vite në krye të Turqisë.

 

 

 

E për të festuar fitoren e tij, në gjitha qytetet e Turqisë tashmë ka shpërthyer festa, ndërsa për këtë fitore festimet nuk kanë munguar as edhe në Kosovë e Maqedoni.

 

Në Kosovë qyteti i Prizrenit ka bërë përgatitjet për të nisur festën, ndërsa në Maqedoni, mbështetës të Erdoganit festojnë në Çarshinë e vjetër të Shkupit, në qytetin e Gostivarit si dhe në disa fshatra të Shkupit