Ju kujtohet marka HTC?

Ky emër është i njohur për të gjithë adhuruesit e celularëve, edhe pse vitet e fundit duket sikur e gjithë marka ka “ra në tokë”.

Megjithatë, rezulton se ata ende prodhojnë celularë, dhe jo vetëm kaq, por duket se në më pak se një javë vjen një model i ri.

Në llogarinë e platformës X të departamentit britanik të HTC është publikuar një ngacmues, i cili na informon se produkti i ri do të arrijë më 12 qershor dhe duhet të shohim se çfarë kanë përgatitur.

 

 

Siç kujton portali The Verge, HTC hapi rrugën për praktikën me porosi të ROM-it dhe modifikime të tjera celulare me pajisjen legjendare HD2 Windows Mobile, kështu që mbase tani mund të shohim diçka përsëri në atë gjurmë.

Çfarëdo që të lëshojë HTC, mezi presim ta shohim, sepse është një markë që shënoi një periudhë dhe besojmë se shumë nuk e kanë harruar./SyriNet