Lourdes Leon, vajza e Madonës, ka folur për marrëdhënien me nënën e saj në një intervistë të fundit. 26-vjeçarja zbuloi se nganjëherë ajo ndihej e mbingarkuar nga nevoja e vazhdueshme e nënës së saj për kontroll.

 

“Mamaja ime është kaq e çuditshme dhe ajo më ka kontrolluar mua gjithë jetën time”, tha Lourdes. “Më duhej të isha plotësisht e pavarur prej saj sapo të mbaroja shkollën e mesme”, shtoi ajo.

Lourdes kërkoi pavarësinë financiare në një moshë të re, thuhet se pagoi vetë shkollimin e saj në kolegj dhe më vonë mori me qira një apartament në Brooklyn. Pavarësisht se ndjen nevojën për të qenë e pavarur, ajo ka zhvilluar më shumë vlerësim për punën e palodhur dhe përkushtimin e nënës së saj.

 

Madonna ka reflektuar gjithashtu për të qenit nënë dhe sfidat e prindërimit ndërsa fëmijët e saj rriten. “Kisha këtë ide qesharake që kur fëmijët tuaj rriten, ata mësojnë të kujdesen për veten e tyre dhe bëhet më e lehtë,” tha Madonna në vitin 2017. “Por në fakt sa më shumë rriten, aq më sfiduese bëhet, sepse tani ata po bëhen të rritur dhe kanë vërtet nevojë për udhëzime”.

 

Madonna ka qenë e qartë për filozofinë e saj të prindërimit, duke thënë: “Unë jam në krye! Unë jam shefja!” Ajo tregoi gjithashtu se ajo merr rolin e “policit të keq” dhe është ajo që thotë jo. “Unë e pranoj atë rol. Unë nuk jam prind si gjithë të tjerët.”