Drejtoresha e Përgjithshme e Kadastrës, Dallëndyshe Bici ka reaguar lidhur me denoncimin e institucionit që ajo drejton ndaj 2 zyrtarëve të zyrës në Fier.

 

Në reagimin e bërë ajo thekson se denoncimi ndaj drejtorit të Kadastrës në degën e Fierit, Arben Voja dhe specialistes Shpresa Gjikondaj është bërë pas dëmit prej 95 milionë lekësh që ata i kanë kushtuar buxhetit të shtetit me shpërdorimin e detyrës së tyre.

 

Ajo shkruan se në çdo drejtori të këtij institucioni në rrethe të ndryshme po vijojnë kontrollet dhe verifikimet.

 

“Kam firmosur sot kallëzimin penal me akuzën “Shpërdorim detyre” dhe “Falsifikim dokumentash” me pasojë dëmin e rreth 9.5 milionë lekëve në buxhetin e shtetit, për dy zyrtarë të DVASHK dega Fier, drejtorin dhe një specialiste.  Grupet e kontrollit vazhdojnë verifikimet në çdo drejtori, e zyrë të ASHK. Ata që u shërbejnë qytetarëve kanë punë me mua. Kush i shërben vetes në dëm të njerëzve, duke shfrytëzuar besimin e shtetit, ka punë me Prokurorinë”- thuhet në reagimin e Bicit.