30 qendra shëndetësore verore do të hapen në 15 qershor në zonat turistike bregdetare dhe malore.

 

 

Lajmin e ka bërë me dije kryeministri Rama, i cili shkruan se qendrat shëndetësore do të hapen për të garantuar shërbim shëndetësor cilësor për pushuesit.

 

“30 qendra shëndetësore verore do të hapen në 15 qershor në zonat turistike bregdetare dhe malore, për të garantuar shërbim shëndetësor cilësor për pushuesit dhe turistët që vizitojnë Shqipërinë këtë sezon veror.”-shkruan Rama në Facebook.