Gruaja e Ben Affleck, Jennifer Lopez dhe ish-gruaja e tij, Jennifer Garner, nuk kanë më mosmarrëveshje mes tyre pasi ato e dinë se sa e rëndësishme është për fëmijët e tyre që të shkojnë mirë.

Pavarësisht spekulimeve për marrëdhënie të trazuara mes dy aktoreve, një burim i brendshëm tha për Us Weekly se ato kanë pasur një “marrëdhënie të shkëlqyer”.

Ndërsa Lopez dhe Affleck nuk kanë fëmijë së bashku, ata të dy janë prindër të fëmijëve nga marrëdhëniet e tyre të mëparshme. Affleck ndan tre fëmijë, Violet, Seraphina dhe Samuel, me Garner, ndërsa Lopez është nënë e binjakëve, Emme dhe Max, me ish-bashkëshortin Marc Anthony.

Duke folur për dinamikën e marrëdhënieve të tyre, një burim i afërt me familjen tha:

Jennifer, Jen dhe Ben kanë pasur një marrëdhënie të shkëlqyer për një kohë të gjatë. Ata e dinë se do të ketë shumë herë që të gjithë do të ndjekin të njëjtat ngjarje së bashku, qofshin këto shfaqje në shkollë, sporte, etj. Ata komunikojnë mjaft shpesh kur bëhet fjalë për fëmijët e tyre, planet etj. Ata e dinë se ata që përfitojnë më shumë janë fëmijët dhe kjo është gjithçka që u intereson. Ata kanë një respekt të ndërsjellë për njëri-tjetrin si prindër dhe e dinë se sa mirë shkojnë të gjithë fëmijët e tyre. Ata duan të nxisin dhe ushqejnë ato marrëdhënie dhe do të bëjnë gjithçka që duhet për të treguar mbështetjen e tyre.

Më tej, media ndau se gjithçka që mund të ketë ndodhur, ka mbetur në të shkuarën.