Qeveria e Kosovës ka publikuar sot agjendën e manifestimeve shtetërore që do të mbahen gjatë këtij viti me rastin e shënimit të 16-vjetorit të Pavarësisë,  26-vjetorit të Epopesë së lavdishme të UÇK-së dhe 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Logoja e sivjetme për shënimin e ditës së pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt është “Gjashtëmbëdhjetë Kosovë, ne të dalim zot!”