Tërmeti me magnitudë 7.6 ballë në Elbistan është pasqyruar në kamerën e celularit të një qytetari.

Në pamjet e pasqyruara në kamerën e celularit të një qytetari, është regjistruar momenti i plasaritjes së ndërtesave dhe shembja e një pallati.