Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ftoi qytetarët që më 14 Mars, Ditën e Verës, të bëhen pjesë e aktiviteteve të shumta që do të organizohen në kryeqytet.

 

 

 

Nëpërmjet rrjeteve sociale, ka publikuar axhendën e mbushur me mbi 100 aktivitete në vende të ndryshme në kryeqytet.

 

“Evente festive dhe sportive pafund, eja festojmë bashkë ‘Ditën e Verës’, në Qytetin e Rinisë dhe Sportit. Zgjidh vendin ku do na bashkohesh”, shkruan Veliaj.