udrey Glover, drejtuesja e Misionit të Vëzhgimit të Zgjedhjeve të OSBE/ODIHR, ka zhvilluar paraditen e sotme një takim me Kryeministrin e vendit, Edi Rama, në selinë e Partisë Socialiste.

 

Takimi kishte në fokus konstatimet e ODIHR gjatë monitorimit të zgjedhjeve të 14 Majit.

 

Pas takimit, nuk kishte një dalje zyrtare për mediat as nga ana e Kryeministrit Rama dhe as nga Drejtuesja e Misionit të Vëzhgimit të Zgjedhjeve të OSBE/ODIHR, Glover.