Për pak ditë, Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj kurorëzojnë dashurinë në martesë. Ata jan ëndër çiftet më të dashur dhe më të përfolur të publikut shqiptar.

 

Regjisori Grishaj i ftuar në “E Diell”, ka rrëfyer momentet e para të njohjes me Arbanën.

Nga 2010 kam punuar me të gjitha programet që jepeshin. Në 2010, më kanë thënë që do punoja me ‘1000 e 1 pse’. Ajo ishte diva e Topit. Ajo nuk më shifte fare mua.

 

Unë mundohem që gjithë këtë dashuri që kam marrë kur kam qenë fëmijë, ta jap pa kushte për Jonin, Diellin dhe Zoin. Them kur unë jam rritur me vështirësi, pse të kenë dhe ata vështirësi.”- tha Eduarti.