Ndonëse u përfol gjatë në rrjet së është shtatzënë për herë të dytë, Xhensila Myrtezaj gjatë gjithë kohës insistoi ta mohonte. Por deri kur?

 

Ditën e sotme me një video për ditëlindjen e pestë të vajzës së saj Ajka, ajo konfirmoi edhe lajmin se do të bëhet nënë sërish.

 

Të gjitha lajmet e mira për sot. Po gjatë festës së ditëlindjes së Ajkës, Besi dhe Xhensila kanë zbuluar edhe gjininë e fëmijës së dytë.

Dyshja do të bëhen më një djalë këtë herë.