Pamjet që shihni tregojnë momentin kur kryeministri i Kosovës, Albin Kurti sulmohet me bidonë me ujë, ndërkohë që të gjithë ngrihen drejt foltores së Kuvendit.

 

 

 

Momentet e dhunës kanë përfshirë për disa raste Kuvendin, ndërkohë është dashur ndërhyrja e Gardës së Republikës, si dhe policia.

 

Për më tepër shihni pamjet.