Një video prekëse e publikuar në rrjetet sociale tregon momentin kur një zjarrfikës po i jep ujë me dorë dy qenve të fshehur në zonën e djegur.

 

 

Për 24 orë zjarrfikësi është kujdesur për qentë dhe i ka mbrojtur që të mos digjen nga zjarret në Dervenochoria. Më pas ata gjetën pronarët e tyre. Përmes errësirës së zjarreve, një frymë optimizmi!!!”, shkruhet krahas videos së postuar në Twitter nga një qytetar grek.

 

Beteja për shuarjen e zjarrit në Derbenochoria të Beotisë u zhvillua në kushte veçanërisht të pafavorshme të motit.

t.